Gulsvart Passion Quiz – Omgång 5

Hej gulsvarta vänner!

Nu har det äntligen blivit dags för Quiz igen! Under vårsäsongen så genomfördes fyra omgångar med totalt 36 olika frågor där Jonas Lidén till sist stod som segrare med hela 27 rätt. Nu har jag nollställt räkneverket och en ny quizmästare ska utses under hösten/vintern. Frågorna kommer precis som tidigare vara i varierad svårighetsgrad och jag uppmuntrar samtliga att vara med och quiza, det är kul!

Just denna omgång kommer temat vara Säsongen 2016, så det blir så kallade nutidsfrågor och inga tillbakablickar i historieböckerna. Reglerna är väldigt enkla och är som följer:
1: Inget fusk med hjälp av Google eller andra sökmotorer
2: Kommentera inlägget med dina svar på varje fråga senast fredag 18 november 23:59
3: Eftersom Quizet är återkommande så bör du använda samma namn varje gång du är med för att jag ska kunna räkna ihop dina totala poäng senare.

Rätt svar och poängtabell kommer publiceras till helgen 19-20 november!
QUIZA LUGNT!

FRÅGA  1: Efter EM-uppehållet drog vi till Helsingborg och hade lekstuga och ramsan ”Will Griggs on fire” kördes en del. Men vilken spelare i gulsvart var det vi sjöng om?
RÄTT SVAR: Lasse Nilsson

FRÅGA 2: 2016 var ett halvdant år på planen men på Youtube så fortsatte profilen ”Nittonhundrafyra” leverera filmer i toppklass. Vad heter personen bakom denna kanal i verkligheten?
RÄTT SVAR: August Nolbrant

FRÅGA 3: Hur många av IF Elfsborgs bortamatcher i Allsvenskan 2016 spelades på en vardag?
RÄTT SVAR: 4 st

FRÅGA 4: Issam Jebali trollband många supportrar under året och spelade i totalt 15 matcher, men hur många mål gjorde han under säsongen?
RÄTT SVAR: 7 mål

FRÅGA 5: Gefle IF åkte dessvärre ur Allsvenskan i år vilket innebär att ingen resa sker dit nästa säsong. En som kanske är glad för det är den argsinte ägaren till BaraVara med Djurgårdsympatier som nekade oss uppladdning där. Men vad heter han?
RÄTT SVAR: Carlos

FRÅGA 6: Vår eminenta keeper Kevin Stuhr Ellegaard kritade nyligen på en lång förlängning av kontraktet. I nyheten kunde man läsa om antalet hållna nollor som dansken stoltserar med i gulsvart än så länge. Hur många var detta?
RÄTT SVAR: 42 st hållna nollor

FRÅGA 7: Publiksiffran har varit en besvikelse denna säsongen men Västderbyn mot IFK Göteborg drar ofta mycket folk. Frågan är om det var över 14,000 på plats i somras den 17 juli?
RÄTT SVAR: Nej

FRÅGA 8: Hoppet om Europaplats nästa år genom Svenska Cupen lever fortfarande efter en rejäl överkörning i sista kvalrundan i somras. Vilket lag var det vi mötte?
RÄTT SVAR: IK Gauthiod

BILDFRÅGA! (På vilken match är bilden tagen)
RÄTT SVAR:
Örebro borta

isacparacket

Poängställning:

Christer Johansson: 7 poäng
Bussen Från Sundsvall: 6 poäng
Andreas: 5 poäng
Malin Larsson: 5 poäng
Patrik Brandt: 4 poäng

Annonser

5 reaktioner på ”Gulsvart Passion Quiz – Omgång 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s