Dan före den stora dagen…

Hej gulsvarta vänner!

Trots det faktum att det idag är första april så är det inget skämt att Allsvenskan rullar igång på vissa platser idag. För oss gulsvarta dock, är denna söndag snarare en uppesittarkväll inför morgondagens stora premiär på Borås Arena.
Jag kan utan att överdriva medge att jag vaknade med ett lätt pirr i kroppen inför vad som komma skall, känslan går närmast att jämföra med den jag så ofta kände som litet barn inför årets bästa dag på året, nämligen julafton.
Vårsolen har under de senaste dagarna raderat centimeter efter centimeter av det snötäcke som under så lång tid färgat stadens gator vita, det börjar kännas som vår på riktigt i luften och inget vårtecken är väl tydligare än den Allsvenska premiären?
Så är det åtminstone för mig, och det känns som att det är helt omöjligt att sia om hur denna säsong ska sluta för di gule.

Jag vet inte hur det är för er, men för mig så innebär starten av Allsvenskan att den där sista lilla pusselbiten för att göra ens redan fantastiska liv komplett faller på plats.
För oavsett hur fantastiskt eller bedrövligt ditt liv är vid sidan om, så krävs gemenskapen, glädjen och passionen kring fotbollen för att vi supportrar ska kunna blomma ut till fullo. Så se till och njut varenda minut, både imorgon och framöver, för hur vi än vrider och vänder på det så kommer den dagen då Elfsborg består – Men inte längre du och jag.
Skapa därför dig själv fantastiska supporterminnen och upplevelser kring laget i ditt hjärta genom att närvara och känna känslan av gemenskapen kring föreningen.

Årets upplaga av IF Elfsborg består inte bara av en ny tränarstab och profilspelare på flera olika positioner, utan också av en gemenskap och ett driv av att tillsammans bygga något nytt. Jag tycker detta har speglats i vår försäsong som för det mesta sett väldigt bra ut där kämpaglöden och viljan att ta en lång löpning med stumma ben för sin medspelare och vän i nöd funnits där på ett annat sätt än åtminstone ifjol.
Det är med stor tillförsikt som jag ser fram emot när spelarna äntrar planen på Borås Arena imorgon och river upp ett tempo redan från start som får motståndarna inklusive alla dess tillresta supportrar att tappa hakan fullständigt!

Imorgon hoppas jag att vårsolen dränker gatorna i Borås, jag hoppas att den nyss upphällda ölen svalkar mig i värmen och jag hoppas framförallt på en folkfest där du, jag och alla runtomkring oss tar ansvar för den positiva supporterkulturen och agerar därefter.

Vi är IF Elfsborg, Borås Arena är vår borg och färgerna är gult och svart!

FRAMÅT FÖR EVIGT!

19598556_1608509449183567_1064297444180287643_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s