Hur kan jag engagera mig?

Här nedan finner du information, länkar och tips över hur just du kan öka ditt engagemang kring Idrottsföreningen Elfsborg och supporterkulturen i Borås.

Medlemskap – En livsviktig fråga
Om du inte redan är medlem i IF Elfsborg samt Guliganerna idag är detta givetvis startskottet för ditt engagemang. Förutom det faktum att du genom denna handling kan titulera Elfsborg och Guliganerna som ”Vi” så får du också en röst på medlemsmöten, årsmöten och kan därför vara med och påverka utfallet i viktiga frågor som berör föreningarna. Medlemmarna är grundbulten i den Svenska föreningsdemokratin och något du absolut ska nyttja!

Bli medlem i IF Elfsborg HÄR

Bli medlem i Guliganerna HÄR

Bortamatcher – Land och rike runt för vårt lag
IF Elfsborg spelar minst 15 tävlingsmatcher på bortaplan varje år och när det blåser såväl medvind som motvind så behöver laget alltid vårt stöd.
En viktig del i ditt engagemang kring föreningen är därför bortamatcherna.
Det finns nästan alltid organiserade resealternativ till matcherna, eller så tar du dig dit i privat regi. Bortamatcher föder minnesvärda ögonblick och resor som du kommer bära med dig i ditt supporterskap så länge som du lever. Tveka därför aldrig på att se Di Gule sparka boll över hela landet!

Du kan alltid läsa mer om nästa bortaresa samt anmäla dig HÄR


Sociala medier – Var en ambassadör och fanbärare
Det kanske allra enklaste sättet att öppet visa och bidra till engagemang är genom olika sociala medier. En stor spridning av information och nyheter är en förutsättning för att kunna nå den breda massan och här behöver alla vara lika delaktiga.
Stå upp för IF Elfsborg, var en ambassadör och påverka din omgivning!


Tifogruppen – Skapar den visuella inramningen
Sedan många år tillbaka så förhöjer Guligan Tifo Support (GTS) den visuella stämningen kring flera av IF Elfsborgs matcher både hemma och borta. Det är tjejer och killar som ideellt på sin fritid ägnar massvis med tid åt att färdigställa allt från flaggor, banderoller och större projekt. Du kan engagera dig både genom att skänka pengar vid insamlingar som sker före/under utvalda matcher, men även genom att själv vara med och skapa den läktarkoreografi som ska möta spelarna vid inmarsch!

Läs mer om Guligan Tifo Support HÄR

Annonser