Vad är Gulsvart Passion?

Gulsvart Passion är först och främst en blogg, men även en plattform på olika sociala medier där största fokus ligger på att öka engagemanget och stödet för IF Elfsborg.
Själva projektet tog sin början våren 2015 då undertecknad kände ett väldigt stort behov av ett eget forum så långt från lokaltidningarnas debattsidor som möjligt, där mina egna tankar och åsikter i känsliga frågor fick fritt spelrum.
Sedan dess har Gulsvart Passion vidareutvecklats till att även innefatta alldaglig nöjesläsning och intressanta intervjuer och reportage med allt från spelare och ledare, till supportrar runt föreningen. Om jag med mina texter och mitt innehåll kan bidra till ett ökat engagemang och intresse för IF Elfsborg bland mina läsare så har Gulsvart Passion blivit precis vad jag från början önskade!

Mycket av innehållet på Gulsvart Passion är fortfarande mina egna tankar och funderingar och representerar således inte nödvändigtvis de åsikter som IF Elfsborg, Guliganerna eller supportergrupperingar har i dessa frågor.
Jag vill att du har detta i åtanke då du läser innehållet på denna sida.

Framåt för evigt!
Niclas Johansson

klibbor copy

Annonser